Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/purepxz231/domains/flashmobevents.nl/public_html/wp-includes/compat.php on line 502
Flashmob Events | Flasmob Evenementen |  Informatie

Informatie

Wat is een flash mob?
Een flash mob is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Om u kennis te laten maken met een flash mob willen wij u aller eerst verwijzen naar het film en foto materiaal op deze pagina.

Een flash mob kan ingezet worden op diverse bijeenkomsten. Dit kan zijn een evenement, een spectaculaire opening of een bijzondere guerrilla marketing actie. Het is een energieke activiteit die het uiterste uit het publiek weet te halen.

Voor wie is een flash mob geschikt?
Iedereen die een bijeenkomst organiseert en daarmee het publiek iets extra’s wilt geven.

Waarom een flash mob?
Een flash mob kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. De meest voor de handliggende rede is het overbrengen van enthousiasme en energie. Dit kan zijn doormiddel van een gesynchroniseerde dans, een gezamenlijk uitgevoerde beweging of juist het tegenover gestelde; een grote groep mensen die uit het niet bevriezen!

Denk u eens in, u wilt een nieuwe winkel openen in een druk stadscentrum. Rondom de zaak staan figuranten in burger. Als iemand de winkel wilt betreden maken de figuranten gezamenlijk een tunnel door hun handen tegen elkaar te houden. Dit is voor het winkelend publiek een ervaring die blijft hangen. De positionering van de nieuwe winkel wordt op een nieuwe, energieke wijze gestationeerd.

Waar kunt u een flash mob inzetten?
Een flash mob kan overal ingezet worden. Op een dans evenement, in een winkelcentrum, op een kermis, een sportlocatie en zelf op een feest bij u thuis! Het aantal figuranten is variabel en aanpasbaar op het aantal beschikbare vierkantenmeters.

Hoe is een flash mob te realiseren?
Wij organiseren een flash mob van ieder formaat. Graag komen nemen wij contact met u op om u alles te vertellen over de mogelijkheden. Vul hiervoor het contact formulier in.
Ook kunt u zelf contact met ons opnemen via het e-mailadres info@flashmobevents.nl.