Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/purepxz231/domains/flashmobevents.nl/public_html/wp-includes/compat.php on line 502
Flashmob in Haarlem | Flashmob Events | Flasmob Evenementen

Flashmob in Haarlem

Flashmob voor kraanwater op Grote markt Haarlem.

Dopper wil een water drink flesje ontwerpen met behulp van u, denk mee aan het meest duurzame of biologisch afbreekbare flesje van de wereld. Eén flesje spa op het station is net zo duur als 1000 liter kraanwater, daar moeten we iets aan doen.

Het liedje I gotta feeling van de Black Eyed Peas kreeg vandaag een zeer bijzondere invulling. Dopper roept lezers van hun website niet alleen op om mee te denken aan het ontwerp van een drinkflesje maar ook riepen ze vandaag iedereen massaal op om in drie steden van Nederland mee te werken aan een Flasmob.

Naast Amsterdam en Utrecht stond het winkelend publiek van Haarlem ook vreemd te kijken toen er om 15:00 uur muziek over de Grote markt klonk. Winkelend publiek stopte met winkelen en wisten eigenlijk niet goed wat er nu loos was. Het leuke aan een Flasmob is dat er in het geheim een dans word voorbereid waarna nietsvermoedende passanten spontaan beginnen te dansen.

Maar hoe spontaan ze begonnen stopt het ook weer. Na 1 liedje over de markt te hebben gehoord verdwenen alle spontane dansers als sneeuw voor de zon en gingen weer verder met het dagelijks leven alsof er niets was gebeurd.
De dansers hadden de opdracht meegekregen om een leeg waterflesje mee te brengen naar de Grote markt. Bij het horen van de muziek moesten ze dat ergens op het grote plein neerzetten om vervolgens aan te sluiten bij de inmiddels ontstane dansende menigte.

Na het nummer van de Black Eyed Peas hadden ze nog 1 opdracht en dat is doen alsof er niets gebeurd was en het lege flesje bij een prullenbak neer te zetten om zo winkelend Haarlem met vraagtekens in ogen achterlaten.

Meer info zie hun website: http://www.dedopper.nl/

You must be logged in to post a comment.